Verhuur

Het is mogelijk om aparte ruimten in MFC ’t Luukske te huren maar ook de hele accommodatie als groepsaccommodatie voor een weekend of zomerkamp. Zowel voor kleine als grote groepen zijn er voldoende mogelijkheden. Naast het gebouw is er een grasveld ter beschikking grenzend aan het pand. Ideaal te gebruiken bij buitenactiviteiten. De grote keuken is daarnaast bijzonder goed geschikt voor grotere groepen en/of evenementen.

We beschikken over een moderne sportzaal van 24 x 15 meter en 7,5 meter hoog met tribune.  Er zijn twee groepskleedruimtes aanwezig met elk 4 douches en een WC. Tevens is er een aparte 1 persoons kleedruimte voor een scheidsrechter of docent aanwezig. Deze sportzaal is apart maar ook in combinatie met de rest van de accommodatie te huren.

Ook geweldig is de theaterhoek / kampvuurkuil om de echte scoutervaring compleet te maken. En wat dacht je van een prachtig groot bos met heuvels direct rondom het gebouw! Scouting Wellerlooi maakt buiten de vakantieperiodes al jarenlang dankbaar gebruik van deze geweldige locatie.

Het gebouw is rolstoelvriendelijk. Er zijn geen drempels en we beschikken over een invalide WC.

Of een ruimte beschikbaar is kan worden bekeken in de agenda. Wil je een ruimte reserveren neem dan contact op via email.

We krijgen veel vragen over de verhuur. De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt je in de Verhuur FAQ.  Mocht je het antwoord hier niet vinden kun je altijd met ons contact opnemen.

Overige verhuurinformatie.

Klik op één van de onderstaande foto’s voor meer informatie:

Centrale Hal


Foyer


Keuvelkamer


Gang MFC


Achterterein


Sportzaal & Tribune


Grote Zaal


Boskamer


Kampvuurkuil


Terras Zijkant


Kleedruimtes & Douches


Keuken


’t Hok


Voorzijde gebouw