Puntjes op de i

We zijn nog druk bezig met de afwerking door het hele gebouw. Ook worden nog steeds materialen hiervoor geleverd. Zo zijn in de materiaalberging nieuwe kasten geplaatst voor de ballen en overige sportmaterialen. De oude kasten zaten vast in het gebouw dus deze konden we niet meenemen. 

De nieuwe kasten hebben deels naar achter hellende planken zodat de ballen er niet uitrollen.

In de entreehal is het nieuwe publicatiebord opgehangen. Dit is mede gefinancierd vanuit het leefbaarheidsbudget van de dorpsraad. Nu is er bij de ingang een centrale plaats voor de affiches en posters van de diverse verenigingen.

We leggen ook de laatste hand aan de douches in de eerste kleedruimte. We gaan hier niet voor standaard wit of crème maar brengen er wat kleur in. In combinatie met de gietvloer ontstaat zo een mooi geheel.  Een kleine indruk was al te zien in het artikel in de Limburger waar we heel veel leuke reacties op hebben gekregen vanuit het hele land.

Installatiebedrijf Giesen is bezig met het installeren van de zonneboiler zodat we op korte termijn energiezuinig kunnen douchen.

Deze week is ook het update punt voor de toegangsbadges geïnstalleerd bij de nieuwe hoofdingang. Hiermee kunnen we eenvoudig de digitale sleutels op afstand beheren en rechten hierop aanpassen.  Dit maakt het beheer weer eenvoudiger. Ben je in het bezit van een toegangsbadge hou deze dan bij je volgende bezoek kort voor deze lezer en je sleutel is helemaal up-to-date met de nieuw geïnstalleerde sloten in de sportzaal. 

In de sportzaal hebben we nu ook een nieuwe radio gestuurde klok opgehangen. Stelt zich zelf goed op winter- en zomertijd dus we hoeven niet de ladder op om hem te verzetten.  Met dank aan Bosan Sportinstallaties die deze klok heeft geschonken met de bijbehorende beschermkorf.

Komende week gaan we de muur in de nieuwe hal schilderen. De ronde kozijnen hebben al een nieuwe kleur gekregen. Ook wordt dan het legionellabeheerssysteem verder aangesloten en inbedrijf gesteld.

 

 

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie