Sportbelijning en vlokken

Gisteren is de gymzaalvloer gecoat. Hierdoor is de glanzende laag verdwenen en is hij mooi egaal blauw geworden. Het vorige artikel over ons binnenzwembad trok duidelijk de aandacht want binnen 24 uur hadden we meer dan 1.000 hits op dit artikel. 

Vanochtend is op de gecoate vloer de belijning aangebracht voor het volleybalveld en een viervaksverdeling. Deze laatste kan door zowel de school als onze badmintonners gebruikt worden. Morgen wordt nog een badmintonveld aangebracht in het midden van de zaal.

Het aanbrengen van vloercoating in de gymzaal

De belijning van het volleybalveld en viervaksverdeling is al aangebracht. In het midden komt ook nog een badmintonveld voor officiĆ«le wedstrijden. Ook moeten de putdeksels nog worden aangebracht. Deze worden aan de bovenkant voorzien van hetzelfde materiaal als de sportvloer. 

In de rest van de nieuwbouw zijn vandaag alle vloeren gegoten. We hebben hier gekozen voor een grijsblauwe kleur waarin een tweetal vlokken zijn verwerkt. Deze vloer willen we ook gaan doortrekken in de gang van het bestaande Luukske op een wat later tijdstip. 

De gegoten vloer met de vlokken maar nog zonder de top-coating. Net als in de gymzaal neemt de glans af na het aanbrengen van de coating. In de kleedruimtes en douches wordt een speciale coating aangebracht die zorgt dat de vloer ook stroef blijft wanneer hij nat is.

De 30 meter lange gang naar de school met daarin de nieuwe vloer. In de nis aan de rechterzijde wordt nog de brandhaspel geplaatst. 

Alles netjes klaargezet voor het gieten van de vloeren in gangen, hal en kleedruimtes

Na het mengen moet elke emmer binnen 10 minuten verwerkt zijn.

De tribune wordt voorzien van de gietvloer.  

Om de vlokken op een mooie gelijkmatige manier te verdelen worden deze er ingeblazen.

Nauwkeurig werk langs de kant.

Ook de entreehal krijgt dezelfde vloer.

Komende week wordt de deur voor de materiaalberging geplaatst en gaan we zelf verder met de afwerking. Ook wordt dan het glas in de ronde ramen en de deur van het oude Luukske vervangen door brandwerend glas. In de daarop volgende week worden de nieuwe sporttoestellen geplaatst en willen we de inventaris uit de oude gymzaal verhuizen naar de nieuwe zaal. 

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie