Luukske en Speeltuin Wellerlooi bundelen krachten

Stichting Speeltuin Wellerlooi en MFC ’t Luukske bundelen krachten

De besturen van stichting Speeltuin Wellerlooi en MFC ’t Luukske hebben besloten om met ingang van 1 januari 2020 de krachten te bundelen. MFC ’t Luukske zal vanaf die datum het beheer van de speeltuin in Wellerlooi aan de Vinkenkamp overnemen.

Een deel van de huidige bestuursleden van de speeltuin stichting nemen vanaf 1 januari zitting in een nieuwe speeltuincommissie van ’t Luukske met een afvaardiging van één persoon in het bestuur van ’t Luukske.

Monique Visser (Voorzitter Speeltuin Stichting): “Door bundeling van krachten is de lijn naar de werkgroep van de speeltuin een stuk korter en zo ook naar de benodigde inzet voor onderhoud en behoud van de speeltuin en het beleid van de gemeente hieromtrent. Samen staan we sterker. ”

Maurice Bergmans (Voorzitter MFC ’t Luukske): “De speeltuin is een logische aanvulling op de activiteiten van MFC ’t Luukske. We beheren al het terrein achter ’t Luukske met het trapveldje en het GreenTeam heeft zijn thuis in ’t Luukske. Door steeds meer samen te werken houden we het dorp leefbaar.”

Monique Visser draagt de sleutel van de speeltuin over aan Maurice Bergmans

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie