Hemelwaterafvoer geïnstalleerd

 

Bouw GyzmzaalAfgelopen vrijdag en zaterdag hebben we met enkele vrijwilligers de hemelwaterafvoer geïnstalleerd.  Er lopen geen regenpijpen aan de buitenkant van het gebouw maar al het water wordt inpandig afgevoerd. Via buizen die aan de zijkanten aan het plafond hangen wordt het regenwater afgevoerd naar de vier bezinkputten die achter de gymzaal zijn ingegraven. Bij elkaar hebben we drie mandagen met vrijwilligers aan deze klus gewerkt om deze 70 meter buis op te hangen op 7.5 meter hoogte.

Smits Dakbedekkingen heeft zaterdag de laatste zijplaten op de zaal gemonteerd. Komende maandag wordt gestart met het aanbrengen van de wandbeplating aan de voorgevel. We krijgen veel complimenten over de kleur van de panelen. De metallic lak geeft afhankelijk van de lichtinval steeds een andere kleur en combineert mooi met het nieuwe dak van ‘t Luukske. Binnenkort starten we met het aanbrengen van de dakisolatie op de platte daken.

Bouw Gyzmzaal

De hemelwaterafvoer hoog opgehangen in de zaal.

Bouw Gyzmzaal

De achtergevel. De beschermfolie zit nog deels op de wandpanelen

Bouw Gyzmzaal

De achtergevel gezien vanaf het dak van het bestaande Luukske

Bouw Gyzmzaal

De lange gang naar de school. De onderkant wordt voorzien van transparante panelen. Met een breedte van 2.5 m en het diffuse daglicht is deze gang straks een mooie expositieruimte.

Bouw Gyzmzaal

De linker zijkant gezien vanaf het dak van de nieuwe kleedruimtes

Bouw Gyzmzaal

Een  panorama foto genomen vanaf de tribune

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud