Voorbereidingen nieuwe zaalvloer MFC ‘t Luukske

In de week van de herfstvakantie wordt in ’t Luukske de vloer in de grote zaal, de oude hal en het Scoutinghok vervangen. Hierin wordt een zelfde industriële vloer gelegd als in de nieuwbouw. De vloer in de nieuwe hal wordt doorgetrokken naar de oude hal en het Scoutinghok zodat dit één geheel vormt. In de zaal krijgt de vloer een andere kleur. De voorbereidingen voor het leggen van de nieuwe vloeren zijn gestart. Alle plinten, gordijnen, en de schuifwand zijn verwijderd  en de enkele deur naar de bergruimte is vervangen door een dubbele deur. 

Ook wordt het oppervlak van de bühne vergroot. Hierdoor ontstaat meer ruimte om te dansen en kan de fanfare ook op de bühne zitten. Vandaag zijn voor de uitbreiding de betonplaten (600 kg per stuk) geplaatst die we gesponsord hebben gekregen van Geelen Beton, die ook de sterkte berekeningen van de platen heeft uitgevoerd. De ruimte onder de bühne wordt opslagruimte. Aan de voorzijde worden hiervoor nog schuifdeuren geplaatst. 

Aan elke zijkant van het nieuwe bühnedeel komen vaste trappen die ook voorzien worden van afneembare leuningen. Bij b.v. een receptie kunnen deze geplaatst worden en bij een voorsteling eenvoudig worden weggenomen. De totale bühne wordt afgewerkt met een nieuwe antraciet vloer en ook de wanden krijgen een donkere afwerking. We gaan de bühne ook meer als een echte bühne aankleden maar hierover later meer.

De platen worden van buiten naar binnen verplaatst

Extra contragewicht is nodig

Met een heftruck van Cornelissen worden de platen op de millimeter geplaatst

De platen liggen op hun plaats in de verder gestripte zaal. 

 

 

 

 

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud