Sponsoring vergroten bühne Luukske

original-Geelen-Beton-logo-geelen-betonDe bühne in ‘t Luukske wordt vergroot zodat er meer ruimte ontstaat op het podium voor de schoolmusical, de dansgarde maar ook voor de hele fanfare.  Aan de voorkant wordt extra ruimte gecreëerd met daarin aan de zijkanten geïntegreerde trappen (met een afneembare leuning). Extra losse trappen zijn dan niet meer nodig. Onder het extra bühne-oppervlak ontstaat hierdoor ook extra bergruimte.

De benodigde betondelen worden gesponsord door Geelen Beton uit Wanssum die ook de benodigde berekening voor de sterkte heeft verzorgd. Hiervoor onze dank!

Door deze aanpassing ontstaat zo een mooi doorlopend en obstakelvrij podium met een veilige op- en afgang. Hiermee kunnen we alle gebruikers nog beter van dienst zijn en biedt het podium ook meer mogelijkheden voor andere activiteiten in de toekomst. Het installeren van de nieuwe podiumdelen zal na verwachting nog voor de zomervakantie plaatsvinden al moeten we met de drukke bezetting van ’t Luukske nog even kijken wanneer we dit precies gaan doen.

De betonelementen zijn vandaag in Wanssum in productie gegaan.

IMG-20160216-WA0002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20160216-WA0003

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud