Nieuwe toegangssysteem

Clay-kopie

De bezetting van ’t Luukske neemt nog steeds toe, met name ook met nieuwe gebruikers. Wanneer straks de nieuwe gymzaal in gebruik wordt geno­men, komen er nog meer gebruikers bij.

Om dit in goede banen te leiden en vooral om het ook voor de gebruikers makkelijk te maken, gaan we na de vakantie over op een nieuw toe­gangscontrolesysteem met toegangspasjes.

We hebben hiervoor gekozen voor het systeem van Salto dat zeer flexibel is in het gebruik en beheer. Per toegangspas kunnen we aangeven welke deuren geopend kunnen worden en op welke dagen en tijden.

salto-systems-wandlezer

Bij de nieuwe hoofdentree komt een kaartlezer te hangen. Mocht het een keer nodig zijn om permanent of tijdelijk de toegangsrechten uit te breiden dan volstaat het om de pas even voor deze kaartlezer te houden. Het ophalen en doorgeven van sleutels behoort hiermee tot het verleden.

359617_tag_salto_PFM01KB-500x500

Na de vakantie ontvangen alle gebruikers (ook die nu geen vaste sleutel hebben) een toegangspas in de vorm van een sleutelhanger. Ook zullen we dan iedereen voorzien van uitleg hoe het systeem werkt. De oude sleutels die nu nog in omloop zijn worden op een later tijdstip ingenomen.

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud