Luukske 3.0 doet mee met Kern met Pit

Kern met PitKern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit daagt de KNHM bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen meedoen met de wedstrijd

Met het bestuur, vrijwilligers en inwoners van Wellerlooi gaan we deze uitdaging graag aan en we hebben ons project Luukske 3.0 dan ook gelijk bij het opengaan van de inschrijving vandaag aangemeld.

Wanneer het ons lukt om het project binnen een jaar succesvol af te ronden ontvangen we naast het predicaat Kern met Pit ook een bedrag van € 1.000,= Daarnaast wint in elke provincie het beste project de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. Daarbovenop kunnen de trofeewinnaars meedingen naar de nationale titel ‘Beste Kern met Pit van Nederland!’ en extra prijzen winnen.

In januari kiest de jury welke projecten mogen deelnemen. We laten natuurlijk dan weten of we door gaan naar de volgende ronde.

Voor meer informatie over “Kern met Pit” en voor een omschrijving van ons project kijk op:

Kern met Pit

Luukske 3.0 op Kern met Pit

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud