En de winnaar is…

2015-07-04-onze-buurt-logoVanmiddag vond in de ECI Kultuurfabriek de prijsuitreiking plaats van Onze Buurt 2016. De 6 genomineerde initiatieven die door de jury uit 77 inzendingen waren gekozen kregen te horen wie de winnaar was geworden van Onze Buurt 2016.

Na een korte presentatie van de initiatieven werden door Wilbert Pothof de jury rapporten voorgelezen waaruit echter nog niet op te maken was wie nu had gewonnen. Na een kort woordje van Ronald van der Giessen de directeur van het Oranje Fonds werd de winnaar bekend gemaakt. Tot winnaar werd de Donderse Wereldkeuken Maximina uit Roermond uitgeroepen. Een wel verdiende eerste plaats voor dit mooie initiatief en zij ontvingen een cheque van € 45.000.

De andere 5 initiatieven waaronder Wellerlooi gingen echter niet met lege handen naar huis. Ieder ontving een cheque van € 3.000,= Dit bedrag gaan we in drieën delen zodat zowel de KeuvelKamer, het GreenTeam en ‘t Luukske weer een mooi bedrag hebben om te besteden.

We feliciteren de dames van Maximina met de overwinning. We komen de nieuwe keuken graag een keer bewonderen en van jullie lekkernijen proeven. Jullie zijn ook van harte welkom om een keer in Wellerlooi in onze keuken te komen koken voor die tijd.

5d__6349

Het GreenTeam tijdens de korte presentatie van alle projecten

5d__6361

De uitreiking van de cheques door Ronald van der Giessen

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

4 Comments

  1. Mijn gelukwensen met dit bijzondere resultaat!!!
    Gaarne wil ik mijn grote waardering en bewondering uitspreken voor Maurice, zonder het aandeel van de vele vrijwilligers te bagatelliseren, voor zijn aandeel in dit hele proces.

    Plaats een reactie
  2. Toch maar weer mooi binnen, deze bijdrage voor jullie schitterende project.

    Plaats een reactie

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud