Certificaten 101%

spaarvarken-final-We hebben ons doel van € 25.000 meer dan gehaald!

Aan certificaten en donaties is een bedrag bij elkaar gekomen van maar liefst € 25.250. Een geweldige prestatie voor een dorp met 1.200 inwoners en 470 gezinnen. Iedereen die op wat voor manier hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedankt! Het geeft maar weer eens aan hoe het plan Luukske 3.0 gedragen wordt door de inwoners, verenigingen en ondernemers in Wellerlooi.

De laatste paar dagen hebben we meerdere  betalingen ontvangen waarvan we nog niet het bijbehorende inschrijfformulier in ons bezit hebben. Voor de juiste tenaamstelling is het belangrijk dat we deze tijdig voor de uitreiking ontvangen.

Op zaterdag 18 april as. kan elke certificaathouder zijn of haar certificaten ophalen in ‘t Luukske. Meer informatie hierover maken we nog bekend in de WP. Wanneer je zelf je certificaten ophaalt op die zaterdag ontvang je een lot waarmee je een gratis (gesponsorde) rondvlucht voor één persoon kunt winnen boven Wellerlooi. Je kunt dan je eigen huis eens vanuit de lucht bekijken. Wil je niet zelf de lucht in, dan kun je deze prijs natuurlijk aan iemand cadeau doen.

Ben je niet in de gelegenheid om op 18 april je certificaten op te halen dat brengen we ze bij je thuis maar doe je helaas niet mee in de verloting van de rondvlucht boven Wellerlooi.

Als certificaathouder heb je natuurlijk een streepje voor. Wanneer je op 18 april je certificaten komt ophalen kun je tevens als eerste het ontwerp van de nieuwe gymzaal bekijken. Een reden te meer dus om zelf je certificaten te komen ophalen.

Waar een klein dorp groot in kan zijn. Wellerlooi Bedankt! 

 

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

3 Comments

 1. Proficiat met dit mooie resultaat en veel succes met jullie werk als vrijwilligers voor de inwoners van Wellerlooi.

  Plaats een reactie
  • Het is een heerlijk gevoel om trots te kunnen zijn op het bestuur en de vele vrijwilligers van ‘t Luukske. Petje af dus!

   Plaats een reactie
 2. Wellerlooi heeft gesproken en een duidelijk signaal afgegeven.

  Het Luukske 3.0 gaat er komen en wordt gedragen door de bevolking

  Plaats een reactie

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud