Buitendeuren afgehangen

Vandaag is de laatste hand gelegd aan de buitendeuren aan de voor- en achterzijde. Volgende week worden deze door Fransman Glas samen met de overige kozijnen voorzien van glas.

Wat niet zichtbaar is vanaf de buitenzijde is dat we binnen al volop bezig zijn met voorbereidingen voor de afwerking. Eind van komende week starten we met het leggen van de vloerverwarming.

Eén van de oude douches in het Luukske is gestript en gereed gemaakt om als technische ruimte dienst te doen. Hier wordt straks het boiler vat voor de zonneboiler geplaatst voor het warm water en ook de ketel voor de vloerverwarming en ketel voor het warm water (wanneer er niet voldoende zon is) krijgen hier hun plaats. Deze twee ketels komen uit de oude gymzaal. Ze zijn nog in goede staat en kunnen nog heel  wat jaren mee.

Zodra het hele pand wind- en waterdicht is en de vloerverwarming is geïnstalleerd worden de cementdekvloeren aangebracht in het hele gebouw.

img_1029

De kleur van de kozijnen en bovenpanelen is nog niet de definitieve kleur. De uiteindelijke kleur trekken we straks ook door richting het bestaande Luukske zodat alles straks één mooi geheel vormt.

Auteur: Maurice

Deel Dit Bericht Op

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud